Szállítási információk

Szállítási költség 

Hajdú-Bihar megye területén a kapuig szállítás díja 4.900 Ft.

Ha Hajdú-Bihar megyén kívülről érkezik a rendelés, akkor a pontos cím, és a megrendelt termékek ismeretében egyedi árajánlatot fogunk küldeni a megadott e-mail címre 48 órán belül. Az egyedi árajánlat szerinti szállítást jelölje meg, ha házhoz szállítást kér.

Kérjük, minden esetben jelezze, ha házba behordást és összeszerelést is kér!:

A megjegyzés rovatba írja be, hogy földszintes vagy emeletes-e a lakás, van-e lift, teherlift, emeletek számát, illetve lesz –e segítség a behordásban, hogy tudjuk hány kollégánknak kell kiszállni a helyszínre. Így tudjuk a lehető legkedvezőbb és legpontosabb egyedi árajánlat szerinti szállítási díjat kiszámítani.  Munkatársunk e-mailben fogja küldeni ajánlatunkat a szállításra.

Kisebb bútorok (max. 20kg) (amennyiben a bútor biztonságos csomagolása megoldható és nem törékeny és nem túlméretes) a Postai utánvét díja és csomagolási költség 4.000 Ft/csomag.

 

Kapuig szállítás
A termékek kiszállítása saját autónkkal történik. A szállítási díj alapja a KAPUIG történő szállítás! Ez azt jelenti, hogy kollégánk meg áll az adott cím előtt, segít az autóról való levételben onnantól a vásárló feladata a behordás és az összeszerelés.

 

Házbaszállítás és összeszerelés is kérhető

A HÁZBA SZÁLLÍTÁS

Családi háznál azt értjük, hogy a parkolás biztosított a ház kapujától nem messzebb, mint 15 méter, és a kaputól a bejárati ajtó nincs messzebb mint 15 méter!

A pontos paramétereket, rendelés után a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni, a helyszíni kellemetlenségek elkerülése végett!

Házba szállítás esetén kérjük a bútor fogadására kijelölt helységet szabaddá tenni, valamint az odavezető folyosót, lépcsőházat már előre akadálymentesíteni.

Kérjük a megfelelő körülmények biztosítását, hogy szállítóink ne kockáztassák saját és mások testi épségét és hogy sérülésmentesen át tudják adni a megrendelt bútort is (pl.: ne legyenek hiányos lépcsők, emeleteken, függő folyosókon kiszakadt hiányos korlátok, félkész épületeknél a megfelelő bejárás biztosítása, gondolunk itt a balesetveszélyes építési törmelékekre, csúszós sáros területekre).

 Erkélyen át bútort nem viszünk be a lakásba, és erre nem kötelezhető a szállító. Ez balesetveszélyes, ezért a későbbi problémák elkerülése végett nem vállaljuk.

Megkérnénk a tisztelt vásárlókat, hogy rendelése előtt ne csak arról győződjön meg, hogy befér e a szobába az adott bútor, hanem arról is, hogy ellehet e juttatni a rendeltetési helyére. Itt meg kell néznie a fordulókat, az ajtókat, a lépcsőt, korlátot és a folyosók méreteit. Weboldalunkon megtalálja a bútorok méreteit is. Ha már láthatóan nem fog beférni, amit szeretne, akkor célszerűbb egy másik terméket választani, akár egy elemes szerelhetőt, nem érdemes próbálkozni, mert vagy az adott bútor, vagy a fal fog sérüléseket szenvedni. Ha bizonytalan hívja kollégánkat a megadott elérhetőségeken vagy írjon nekünk e-mailt!

 

Kapuig? vagy HÁZBA?

Megrendelés leadását követően, telefonos vagy e-mailben történő egyeztetés közben vagy akár a megjegyzés rovatba beírva is lehetőség van arra, hogy HÁZBA szállítást kérjenek vásárlóink.

Erre a helyszínre érkezve csak az eredeti összeg duplájáért vagy emeletek számától függően akár többért van csak lehetőség, amely a helyszínen felszámolásra kerül!

Egy kapuig szállítás időtartama maximum 10 percet vesz igénybe, míg a bútort a kapunál leteszik, és az utánvétel lezajlik.

Egy bevitel, összeszereléssel kb: 30-60 perc. Ha előzőleg nem jelzik a beviteli igényt, úgy a következő szállítási címről elkésnek a szállítók, és az egész utána lévő szállítás is elcsúszik.


A HÁZBA szállítás cégünknél felárral jár, függetlenül attól, hogy van-e lift a házban!

Használható nagy méretű teherlift meglétét kérjük jelezze a megjegyzés rovatban vagy e-mailben!

Használható nagy méretű lift az, amibe pl. egy 160x200cm-es ágy minden része bemegy és működőképes. Ha már csak egy részével is lépcsőzni kell akkor a beviteli ár költségesebb lesz.

Házba szállítás ára terméktípusonként eltérhet.

Többszintes családi házak esetében is érvényes az emeleti szolgáltatás, a tetőtér is emeletnek számít.

Polgári házaknál gyakran előfordul a nagy belmagasság miatt, hogy galéria van beépítve a szobába ez is emeletnek számít. Itt valójában nem megyünk emeletet, de a szűk helyek miatt nagyon sok időt vesz igénybe míg elhelyezzük a bútort a galériára, legtöbb esetben a hely szűke miatt a bútor mozgó részei nem férnek el, nem működik megfelelően.

A szuterének és a pince helységek is emeletnek számítanak.

A bútorok átvételét 16. életévét betöltött személy veheti át. Ellenkező esetben a termék visszaszállításra kerül!

Kérjük a fentiek tudomásul vételét!

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal telefonon: +3670/502-73-10; +3654-464-211  vagy üzenetben: szupibutor@gmail.com.

Minőségi ellenőrzés

FONTOS: Amennyiben átvételkor a termék, hiányos vagy sérült, a vevő a kárigényét haladéktalanul köteles bejelenteni jegyzőkönyv formájában, mely hitelesítve van a megrendelő (átvevő) valamint a fuvarozó cég jelenlévő képviselője részéről egyaránt, ennek elmulasztása jogvesztéssel jár. A sérülési reklamáció csak aláírt jegyzőkönyvvel  érvényesíthető, melyben le van írva a hiba oka.  Az átadás átvétel után már nem tudjuk garanciális problémának kezelni a szakadást, horzsolást, törést és az egyéb külső mechanikai sérülést.

 

Szállítási határidő

A szállítás időpontját illetően, gyakran előfordul, hogy a megrendelést követően pár napra már szállítás miatt hívjuk a vásárlót, mert pont abba az útirányba induló autókon van még hely és a rendelt terméket képesek vagyunk rövid idő alatt legyártani. Ha az időpont jó akkor telitalálat és pár nap alatt ott a bútor, ha nem alkalmas  akkor a legközelebbi szállítással újra megpróbáljuk, ami lehet hogy pár nap lehet pár hét.

Azok a vásárlók, akik  leszűkítik a bútor átvétel időpontját mondjuk úgy, hogy csak péntek, vagy csak 17 óra után, ezeket sokkal nehezebb megoldani, mint akkor amikor nincsenek időkorlátos megkötések. Arra kérnénk minden kedves vásárlót, hogy próbáljanak alkalmazkodni az általunk felkínált szállítási időponthoz, mert így biztos hogy sokkal hamarabb hozzájutnak a bútorhoz, mintha lekorlátozzák az átvétel idejét.

Az egyedi szállítási időpontok kérelmét igyekszünk teljesíteni, de valamikor a kért időpont előtt vagy után szállítunk 1-2 nappal, mivel egy kiszállítás alkalmával egyszerre 10-15 szállítási igényt teljesítünk. A racionális fuvarszervezés teszi lehetővé, hogy szállítási díjaink minél olcsóbbak legyenek, valamint  nagyon sok terméknél akár az ingyenes szállítási is elérhető.

Szállítási napjaink minden héten hétköznapokon történnek, reggel 6:00 és 21:00 óra közötti időpontokban. Hétvégén és ünnepnapokon nincs kiszállításunk. Mindenképpen figyelmükbe ajánlom, hogy. A szállítási időket nagyon szűk intervallumban(Pl: 14-15 óra között) határozzuk meg, mert tudjuk,hogy mindenkinek drága az ideje ezért nem is várjuk el hogy egész nap otthon üljön és várjon.

A szállítási határidő 2-4 hét.  A 2-4 hét szállítási határidő egy átlagos éves időintervallum, de bizonyos időszakokban ez az idő változhat. Lehet hosszabb, azonban lehet rövidebb is. A gyártók miatt nem kérhető számon a webáruház üzemeltetőjén az esetleges később történő szállítás. Természetesen a megadott határidők betartására maximálisan törekszünk, de olykor rajtunk kívülálló okok miatt (a gyártó partner nem időbeni teljesítése miatt) előfordul, hogy a megadott szállítási határidőket nem tudjuk betartani. Ezekért előre is elnézést kérünk.  Valamint fenntartjuk a jogot, hogy egy korábban leegyeztetett szállítási időpontot módosítsunk.

Elérhetőség: Ügyfélszolgálat: +3654-464-211

Cím: Szupibútor Kft. 4177 Földes Karácsony Sándor tér 6/A