happy-bordo-narancs
happy-kek-kiralykekhappy-lila-lilahappy sötétkék-világoskékhappy-tengerkek-turkizhappy-rozsaszin-turkiz

AKCIÓS HAPPY heverő

37900 Ft53700 Ft

HAPPY  heverő, fejtámlával, ágyneműtartóval melynek mélysége 20 cm.

A képen látható színkombinációkban!

Külméret: H-190cm Sz-88cm M-71cm
Fekvőfelület: H-190cm Sz-88cm M-45cm

Választható párnázat: (fekvőfelület)

– Normál szivacsos 5cm-es (Teherbírás: 70-75 kg/fő)
– Extra szivacsos 10cm-es (Teherbírás: 80-85 kg/fő)
– Ortopéd 12cm-es szivacsos (Teherbírás: 90-95 kg/fő)
– Extra rugós élkeretes (Teherbírás: 90-95 kg/fő)
– Ortopéd bonellrugós (Teherbírás: 100-110 kg/fő)

jobbos_723-200-150-s

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Termékleírás

Szivacsos változatok

1. Normál sima szivacsos:

A legegyszerűbb kivitel, vékony (5 cm), közepes keménységű szivacsból készült fekvő felület. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik nem mindennapos használatra vásárolnak bútort és a lehető legkevesebb pénzért jó minőséget szeretnének. Rövid távú befektetésnek tökéletes, viszont aki tartósan  hosszú távra tervez, azoknak nem ezt ajánljuk. Albérletbe, nyaralókba tökéletesen jó választás.

 

2. Extra szivacsos:

Ez egy 10 cm vastagságú kemény hab( N30) melyen feszes, egyenes a huzat, és egyenletes tartást biztosít mind franciaágyakon, mind kanapékon. Azoknak ajánljuk akik egyenes kemény felületen szeretnek aludni. A webáruházban bemutatott kanapékon, foteleken, ülőgarnitúrákon, ezzel az extra szivacsos kivitellel találkozhatnak. Mind kényelmi mind anyagi szempontból jó választás. Tartós problémamentes fekvőfelület. A bútorok alapárai ezzel a szivacsos változattal vannak kalkulálva.

 

3. Ortopéd szivacs:

Az ortopéd szivacs kétrétegű (7+5 cm). Az extra szivacs  (N 30) és egy rugalmas hab (HR 37) együttes kombinációja, ami így egy kiváló rugalmasságú 12 cm vastagságú ülő és fekvőréteget képez a bútoron. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik mindennapos használatra keresnek kényelmes, tartós, ülő vagy fekvő bútort. Süllyedésmentes egyenes fekvőfelület jellemzi, egyenes deréktartás alvás közben. Alapjába véve inkább tartozik a keményebb kategóriába mint a puhábba.

 Rugós változatok

1. Extra rugós:

Ez egy  rugótekercsekből álló, élkerettel ellátott, rugalmas hatást biztosító fekvőfelület. Tipikus  rugós matrac. A rugózat egy vastag filccel le van kötve, majd erre kerül egy 2-3 cm vastag szivacs borítás, ami biztosítja, hogy fekvés közbe ne érezze a rugózat tekercseit . Elsősorban azoknak ajánljuk, akik, rugalmas, de egy közepes keménységű ágyon szeretnek aludni.

Nagyon sok üzletben más néven bonell rúgónak is hívják. , ha rendeltetésszerűen használják ( alvás) nagyon sokáig nem lesz vele semmi probléma. Ha 1 ponton huzamosabb ideig nagyobb terhelést  kap akkor a rugózat és a  szivacs borítás összébb eshet . Nagyon nem szereti  ha beleugranak, beletérdelnek, ekkor  a rugó eldeformálódhat, és nem nyeri vissza eredeti formáját.

2.   Ortopéd erősített rugós 

Ez egy nagyon erős rugótípus, . Nem rendelkezik élkerettel, viszont vastag kemény szivaccsal van a széle megtámasztva, valamint a rugótekercsek köze szivacscsíkokkal van kierősítve, a rugó test levon kötve egy filc réteggel ez fogadja a 2-3 cm-es szivacs borítást. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnek egyenes, kemény felületen aludni.Viszont komfortosabb mint egy ortopéd szivacsos kivitel.. Nagyon tartós, szinte kifeküdhetetlen, így nagyobb súlyúaknak ideális választás. A nehezebb súlyú (100-110 kg) embereket is tökéletesen kiszolgálja, ha csak a rendeltetésének megfelelően alvásra használja.

Nem mindenki kedveli, mert túl keménynek tartják,de mint mindent, ezt is tönkre lehet tenni,de a rendeltetésszerű használat alkalmával kizárt a sérülés. A beleugrálást, térdelést a rajta való járkálást nem ajánljuk, ezzel lehet tönkre tenni. Sokakat megtéveszt az oldalt érezhető szivacs ezért azt gondolják, hogy szivacsost kaptak és szóvá teszik. Mielőtt azonban, hozzánk fordulnak vizsgálják meg az ágyat okával.. Az ágy szélétől 15 cm-rel beljebb már megtalálható a rugó, de nem könnyű kitapintani.

További információk

Gyártó

B&A

Színösszeállítás

bordó – narancs, kék – királykék, lila – lila, rózsaszín – türkiz, sötétkék – világoskék, tengerkék – türkiz

Fekvőfelület minősége

12 cm-es szivacsos, Élkeretes extra bonelrugós, Erősített ortopéd bonelrugós, Normál szivacsos (5 cm), Vastag szivacsos (10 cm)

Iránya

balos, jobbos